1 Ocak 2011 Cumartesi

SosyalMedya.CO yayın hayatına başlıyor

Sosyal medya ile ilgili tüm haberlerin ve konuların içinde yer aldığı Türkiye’nin ilk sosyal medya haber portalı SosyalMedya.CO 1 Ocak'ta saat 15.00'da yayın hayatına başlıyor. 30 milyon internet kullanıcısı ve Avrupa’nın internete en angaje olmuş kitlesi ile Türkiye, nihayet sosyal medya ile ilgili tüm haberlerin ve konuların içinde yer aldığı bir web portalı ile tanışıyor.
Türkiye’nin Mashable’ı olma hedefi ile yola çıkan Sosyal Medya.CO, uzman yazarlardan oluşan kadrosu ve kaliteli içerik üretmek konusuna odaklanmış felsefesi ile Türk dijital sektörüne yepyeni bir soluk getirmeyi planlıyor. Sosyal Medya.CO projesini hayata geçiren İstanbul Pazarlama Entelijansı’nın kurucusu Fatih Güner, “Müşterilerin ürettiği medya” ve “kullanıcıların ürettiği içerik” gibi birçok iş kolunu da ortaya çıkaran sosyal medya, kurumlar için de çok büyük fırsatları içinde barındırıyor. Bu anlamda dünyada ve ülkemizdeki sosyal medya gelişmelerinin anında Türk kullanıcılara iletilmesi, önümüzdeki zamanlarda çok daha önemli hale gelecek.
Giderek gelişen sektörümüzün en çok ihtiyaç duyduğu böyle bir projeyi biz hayata geçiriyor olduğumuz için çok mutluyuz. Projemizin sektöre tatlı bir rekabet ve iş kalitesinde yükselme olarak geri dönmesini umut ediyoruz” dedi.

Fatih Güner, çok yakında MobilMedya.CO isimli mobil pazarlama ve mobil teknolojiler haber portalını da yayına sokacaklarını sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÇOK OKUDUK BİRAZ GÖZ DİNLENMESİ YAPALIM

SOR VE CEVABINI ÖĞREN BİLMEDEN GEÇME