5 Aralık 2010 Pazar

Financial Times, Hürriyet'i seçti

Dünyanın etkili ekonomi gazetelerinden Financial Times (FT), basıldığı 23 matbaa arasından, son üç yılın en iyi matbaası olarak Hürriyet Almanya tesislerini seçti
Londra’daki FT binasında önceki gün düzenlenen törende, başarı ödülü Financial Times Başkan Yardımcısı Greg Zorthian tarafından Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı’ya verildi. Zorthian, FT’nin dünya çapında hizmet aldığı 23 matbaa arasında Hürriyet Almanya tesislerinin özel bir yeri olduğunu söyledi.
FT için en önemli pazarların Amerika, İngiltere ve kıta Avrupası olduğunu belirten Zorthian, kalite beklentisinin yüksek olduğu Almanya ve çevresi için, Hürriyet matbaasının ideal bir seçim olduğunu dile getirdi. 2008-2010 döneminde üstüste üç kez bu başarıyı göstermenin ve bu dönem zarfında her yıl eklenen rakiplerle mücadele etmenin kolay olmadığını da vurgulayan Zorthian, iki şirket arasındaki verimli işbirliğinin devamını diledi.
Üç yıldır sıfır hataVuslat Doğan Sabancı, Frankfurt ekibinin gelecekte de aynı başarıyı göstermek için yoğun çaba harcayacağına emin olduğunu belirterek, Hürriyet Frankfurt ekibiyle gurur duyduğunu belirtti. Hürriyet tesislerinin FT baskısını son üç yıldır sıfır hata ile ürettiğini dile getiren FT Kıta Avrupası Üretim Müdürü Warren Dupuy ise, reklam müşterilerinden bugüne kadar hiçbir şikayet almadıklarını, aksine sürekli baskı kalitesinden duyduklari memnuniyeti dile getirdiklerini söyledi.      
Pekçok kez dünyanın en iyi gazetesi ünvanını alan, son olarak 2010 Medya Ödülleri Festivali’nde yılın en iyi medya yönetimi ödülünü kazanan Financial Times, dünyada en fazla ülkede basılan ve en yaygın dağıtım ağına sahip ekonomi gazetesi olarak gösteriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ÇOK OKUDUK BİRAZ GÖZ DİNLENMESİ YAPALIM

SOR VE CEVABINI ÖĞREN BİLMEDEN GEÇME